BAN Covid 19

Davant la situació generada per la problemàtica creada pel conegut coronavirus Covid-19, l’Ajuntament de Talarn fa una crida a la calma, a l’hora que segueix les indicacions del pla activat PROCICAT per la Generalitat de Catalunya. (Pla d’actuació per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc) fruit del qual hi ha una sèrie d’actuacions preventives per tal de controlar la malaltia.
A nivell municipal s’ha constituït la comissió de seguiment sobre l’evolució del coronavirus i s’han acordat les següents mesures preventives:
1. Tancar els següents serveis municipals: Sala Polivalent, Centre de l’associació de la gent gran, Centre de l’associació de dones.
2. Posposar tot acte públic organitzat per l’Ajuntament de Talarn i/o previst en instal·lacions municipals.
3. Fomentar l’ús dels canals telemàtics que té a disposició mitjançant la web municipal www.talarn.cat per als tràmits administratius imprescindibles i consultes telefòniques al 973650812.
Aquestes mesures preventives es duran a terme del 13 al 27 de març, ambdós inclosos. Tanmateix, es podran modificar i/o ampliar en funció de l’evolució que tingui la pandèmia provocada pel Covid.19.
Es prega mantenir la calma i, en cas de dubte davant simptomatologia, trucar al 061 o al CAP de Tremp 973 650 110.

Talarn, 13 de Març de 2020

Fitxer adjunt: