Noticies

El Festival Cordeví aterra a Talarn amb una jornada apícola

En el marc del Festival Cordeví, aquest dissabte s’ha celebrat una jornada relacionada amb l’apicultura i el producte de la mel. En primer lloc, el Josep Oller, apicultor de Talarn, va realitzar un taller en que va explicar el procés que desenvolupen les abelles per tal de transformar el nèctar amb mel. A continuació mestres culinaris de la Fundació Alícia ens van delectar amb 5 plats on la mel tenia un paper rellevant. Ja per últim, vam podem degustar diferents tipus de mels de 6 apicultors pallaresos.

El SOC atorga un ajut per a la contractació de joves en pràctiques

Gràcies a un ajut del Servei d’Ocupació de Catalunya, aquest dimarts l’Ajuntament de Talarn ha contractat, en pràctiques, un jove de Talarn per un període de 6 mesos. Aquest ajut va destinat a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil

Comença la Festa Major de Talarn

La Festa Major de Talarn ja és a tocar, i aquest any ho fa amb un concert estelar, el del grup Itaca Banda, amb un espectacle de circ de la reconeguda companyia Los Galindo i amb vocació de recuperar activitats que s'havien perdut com el campionat de ping-pong o la bicicletada fins al Càmping Gaset. En tots els actes s'hauran de complir les mesures per a la contenció de la COVID-19 i és obligatori la reserva d'entrades a través del portal Entrapolis. Aquest cap de setmana tots i totes al carrer a gaudir de la Festa Major!!

Tornen els cursets de natació a la piscina municipal

L'Ajuntament de Talarn torna a reprendre els cursets de natació a la piscina municipal. Enguany s'han programat 3 torns de diferents franges d'edat per als més petits/es i un curset per adults o per joves que vulguin perfeccionar la seva tècnica. Les inscripcions es realitzen a través del portal Entrapolis. Per a més informació podeu descarregar-vos el programa dels cursets.

Pàgines