Noticies

BAN Covid 19

Davant la situació generada per la problemàtica creada pel conegut coronavirus Covid-19, l’Ajuntament de Talarn fa una crida a la calma, a l’hora que segueix les indicacions del pla activat PROCICAT per la Generalitat de Catalunya. (Pla d’actuació per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc) fruit del qual hi ha una sèrie d’actuacions preventives per tal de controlar la malaltia.
A nivell municipal s’ha constituït la comissió de seguiment sobre l’evolució del coronavirus i s’han acordat les següents mesures preventives:

Inicia el cicle de conferències Història de Talarn

Aquest dissabte ha iniciat el clicle de conferències Història de Talarn amb la xerrada de la Dra. Marta Sancho. Sancho ha fet un repàs del pas de l'Antiguitat a l'Edat Mitjana fent especial referència al castell de Talarn com a element determinant de la creació futura del poble tal qual avui el coneixem. La propera conferència es durà a terme el diumenge 29 de març i anirà a càrrec del Dr. Xavi Costa.

Els calders bullen a Talarn

Un any més, Talarn va començar les activitats del carnaval amb el taller de la decoració del Sefarino i del carro de la plega. El dissabte els capgrossos van tornar a animar els carrers i la gent va donar tot tipus de productes que van contribuir a fer el ranxo més gustós. El diumenge abans de fer-se de dia els calders ja bullien i a mig matí a la plaça se sentia aquella flaire tant característica del que per molts és el millor caldo de la comarca. Felicitats a totes les persones que col·laboraren en mantindre una de les festes populars més arrelades al nostre poble.

Els Reis Mags arriben a Talarn

Els Reis d'Orient han arribat a Talarn plens de regals i bons propòsits per aques any 2020. La comitiva s'ha desplaçat amb una carrosa pels carrer gèlids del poble i han pogut repartir part dels regals a la sala polivalent, on s'han refet del fred del llarg viatge. Agraïm les persones que han col·laborat amb fer possible la visita de ses majestats.

Pàgines