covid

Davant la situació d’emergència per la propagació de la COVID-19 i d’acord amb les restriccions laborals adoptades al Reial Decret  463/2020, de 14 de març, pel qual es declarava l'estat d'alarma i que ha estat prorrogat en 5 ocasions,  l’Ajuntament de Talarn realitzarà l’atenció al públic de manera telemàtica (telèfon i correu electrònic) de 9h a 15h tots els dies laborables fins que no es decreti la fi de les mesures establertes.

 

 A continuació es transmet informació contrastada emesa pels organismes oficials en relació a la COVID-19

 

 1. Canal Salut: Informació actualitzada del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en la que s'informa de l’evolució de la malaltia i ens proposa algunes recomanacions per evitar-ne la seva propagació.

 

 2. Protecció Civil: Arrel de l’activació en fase  d'Emergència-1 del PROCICAT i de les diferents fases de desconfinament decretades pel Govern espanyol, s’ha elaborat un qüestionari que es van actualitzant en funció de la regió sanitaria en que es troba el nostre municipi.

 3. Serveis municipals i comarcals

 + Bans municipals   

       -13/03/2020 sobre mesures preventives d'acord amb l'activació del pla PROCICAT

       -16/03/2020 sobre mesures restrictives declarades per l'estat d'alarma

       -23/03/2020 sobre l'inici de les tasques de desinfecció de la via pública i mobiliari urbà

  + Consultori mèdic de Talarn: El servei de consultori mèdic es restablirà a partir del dia 5 de juny. Fins a nou avís els dies de visita seran únicament el divendres de 9:30h a 11:30h amb cita prèvia. Les persones amb simptomatologia de la malaltia COVID-19 han de trucar al 061 o en última instància al telèfon del CAP 973650110.

 + Serveis socials comarcalsMalgrat l’estat d’alarma l’equip de serveis socials es mantindrà de guàrdia per donar atenció a casos d’urgència tots els dies de la setmana de 9h a 21h a través del telèfon 629441318.

 + Nou horari farmaciola de Talarn: 

            Dimecres: De 16h a 18:30h

       Divendres: De 9h a 12h

  + Tramitació procediments administratius:  D’acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, se suspenen els terminis per a la tramitació dels procediments administratius de les entitats del sector públic fins a la pèrdua de vigència d’aquest Reial Decret. 

 

 + Atenció telefònica Servei d'Ocupació de Catalunya 

 

 4. Departament de treball: Recomanacions per a empreses i persones treballadores

 

5. Normativa estatal i catalana en relació a la COVID-19